Selidbe i prijevoz stvari kombi vozilom

Selidba ureda, skladišta, kuće, stana, vikendice i svega ostalog po vašim uputama, željama i potrebama. Za prijevoz pianina ili težih stvari cijena je po dogovoru, te ovisi o tome imate li lift, na kojem ste katu, kakav je pristup za utovar i istovar i sličnim detaljima.

Za sve ostale cijene i ukoliko imate posebne zahtjeve ili trebate informacije o našoj usluzi, dostupni smo sve dane u tjednu 08-22.

Ako vam je potrebna usluga selidbe stojimo na raspolaganju. Za vas smo u mogućnosti prevesti stvari od točke A do točke B bez obzira da li je riječ o gradskoj, međugradskoj ili međunarodnoj selidbi, a pritome vam možemo i pomoći prilikom selidbe ukoliko je potrebno. Pomoćni radnik pomoći će vam prilikom nošenja, utovara i istovara vaših stvari. Profesionalni vozač osigurati će da vaše stvari sigurno dođu do odredišta čitave. Ukoliko se planirate seliti, svakako nas kontaktirajte i raspitajte se o svim detaljima vezanima uz vašu selidbu.

Od 1996 godine vam osiguravamo brzu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu selidbe kombi vozilom na svim destinacijama u Europi.

Prijevoz vaših stvari radimo kombi vozilom

Širina prostora za prijevoz je 1,70m, dužina 4,00m i visine 1,80 to je obično dovoljno za prijevoz i selidbu stana ili manje kuće odnosno glavnine namještaja i stvari. Kod nas možete naručiti prijevoz namještaja, selidbe poslovnih prostora, selidbe skladišta, kanua, jet-ski vozila, strojeva i velikih alata te naravno raznih stvari ovisno o vašim potrebama.

Termin je potrebno dogovoriti unaprijed te organizirati sve potrebne detalje kako bismo što sigurnije izvršili selidbu i prijevoz vaših stvari na odredište. Svakako nas kontaktirajte ukoliko imate dodatnih pitanja