Selidbe i prijevoz stvari kombi vozilom

Prometujemo na području čitave Hrvatske i Europe

Besplatno i bez ikakvih obaveza,
izračun cijene selidbe

 

Selidba ureda, skladišta, kuće, stana, vikendice i svega ostalog po vašim uputama, željama i potrebama. Za prijevoz pianina ili težih stvari cijena je po dogovoru, te ovisi o tome imate li lift, na kojem ste katu, kakav je pristup za utovar i istovar i sličnim detaljima.

Za sve ostale cijene i ukoliko imate posebne zahtjeve ili trebate informacije o našoj usluzi, dostupni smo sve dane u tjednu 08-22.

Ako vam je potrebna usluga selidbe stojimo na raspolaganju. Za vas smo u mogućnosti prevesti stvari od točke A do točke B bez obzira da li je riječ o gradskoj, međugradskoj ili međunarodnoj selidbi, a pritome vam možemo i pomoći prilikom selidbe ukoliko je potrebno. Pomoćni radnik pomoći će vam prilikom nošenja, utovara i istovara vaših stvari. Profesionalni vozač osigurati će da vaše stvari sigurno dođu do odredišta čitave. Ukoliko se planirate seliti, svakako nas kontaktirajte i raspitajte se o svim detaljima vezanima uz vašu selidbu.

Od 1996 godine vam osiguravamo brzu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu selidbe kombi vozilom na svim destinacijama u Europi.

Prijevoz vaših stvari radimo kombi vozilom

Širina prostora za prijevoz je 1,70m, dužina 4,00m i visine 1,80 to je obično dovoljno za prijevoz i selidbu stana ili manje kuće odnosno glavnine namještaja i stvari. Kod nas možete naručiti prijevoz namještaja, selidbe poslovnih prostora, selidbe skladišta, kanua, jet-ski vozila, strojeva i velikih alata te naravno raznih stvari ovisno o vašim potrebama.

Termin je potrebno dogovoriti unaprijed te organizirati sve potrebne detalje kako bismo što sigurnije izvršili selidbu i prijevoz vaših stvari na odredište. Svakako nas kontaktirajte ukoliko imate dodatnih pitanja.

Selidbe

ZagrebOgulinOsijekRijeka, Šibenik,
SplitĐakovoVinkovciKarlovacBjelovar,
RovinjUmagSamoborŽupanjaZaprešić,
Dugo seloVelika GoricaJastrebarsko,

Selidbe Europa

NjemačkaAustrijaItalijaEngleska, Belgija, Švicarska, Francuska

Selidbe Njemačka

FrankfurtStuttgartMunichDresdenMannheim,
RosenheimHanoverBremenDortmundBerlin,
HamburgBonnNurembegLeipzig

Selidbe Italija

TrevisoRiminiParmaBolognaVerona,
VenecijaUdineBariRim

KONTAKTIRAJTE NAS
info@kombi-prijevoz.org

Nazovite nas
tel: 00 385 91 6535 749
tel: 00 491 573 3347 015